In opdracht of zelf creëren

In opdracht

Wil je een cadeau voor jezelf, een geliefde, familie, een vriend(in) of collega? Dat kan! Ik laat me leiden door mijn gevoel, nadat ik meegekregen heb, wie de persoon is en wat de persoon raakt waarvoor ik het schilderij mag gaan creëren. Het proces vraagt afstemming, waardoor ik betekenis en diepgang aan het schilderij kan geven. Elk schilderij is uniek en speciaal voor die persoon gemaakt. 

Een vergelijkbaar schilderij dat ik in opdracht gemaakt heb is “Gezien weten door de hemel”. Lees het proces van het tot stand komen van het schilderij door op de link te klikken. 

Als u denkt, ja dat is een kostbaar en mooi geschenk. Dat wil ik ook, een persoonlijk en uniek geschenk. Neem dan contact met me op via de contactformulier. Laat uw telefoonnummer achter, dan hoop ik u snel te spreken. 

Zelf creëren

In de achterliggende periode heb ik meerdere personen mogen begeleiden in het creëren van hun eerste schilderij. Een heel mooi en prachtig proces om daar deelgenoot van mogen te zijn. Schilderen vanuit het hoofd naar het hart. Schilderen vanuit doelgerichtheid naar rust, het laten ontstaan. Eén van hen, Maurice de Korne, deelde dit op zijn Linkedin 

U denkt, kan ik dat ook? Ja natuurlijk kan u dat! Neem contact met me op via het contactformulier. Dan hoop ik u snel te spreken om daarover van gedachten te wisselen. Tot snel.