Webshop

De schilderijen en houtskooltekeningen zijn nu het hele jaar 2023 te zien tijdens mijn expositie in tandartspraktijk De Boemerang te Waddinxveen. De vernissage op zaterdag 18 februari 2023 was een groot succes. Met dit filmpje kunt u de fijne en gezellige sfeer proeven die er was tijdens de vernissage. 

Het schilderij van uw dromen heeft u gevonden. Wat kunt u dan doen? 

  1. Het is mogelijk om een specifiek schilderij of meerdere schilderijen die u raken te bekijken in de tandartspraktijk De Boemerang. Van te voren een afspraak maken heeft dan de voorkeur. 
  2. Het is ook mogelijk als één van de schilderijen of houtskooltekeningen u aanspreekt of raakt om deze in uw eigen ruimte op te hangen om te zien of deze past op de gewenste locatie.
  3. U besluit om direct over te gaan tot een koop, omdat dit het schilderij is dat u zo raakt. En deze wilt u gewoon hebben, voordat een ander u voor is. 

Op welke manier kunnen we elkaar ontmoeten? 

  • Via de pagina Contact kunt u met mij contact leggen om elkaar te spreken over bovenstaande mogelijkheden. Ook als u besluit om direct over te gaan tot koop. Ik zie er naar uit om u te ontmoeten! Tot snel! 

Een lieve groet, Rebekka 

Kunst met een meerwaarde_voorzijde - lagere resolutie

Boek “Kunst met een meerwaarde” te koop! 

In 2021 heb ik samen met mijn lieve vader, die helaas in 2022 overleed, mijn 1e boek uitgebracht. Mijn vader was trots op mijn kunst en stimuleerde mij om een boek uit te geven. Hoe mooi was dat!

In dit boek krijgt u een indruk waardoor kwam het dat Rebekka van Elsäcker is gaan schilderen. En wat heeft het haar gebracht? En op welke manier kwamen haar schilderijen tot stand? Een schitterend boek met prachtige foto’s en de verhalen van de schilderijen in één. 

Nederlands | Hardcover | ISBN 9789464319606 | 1e druk in 2021 uitgegeven in eigen beheer van Rebekka van Elsäcker | December 2021 | 38 pagina’s 

Prijs €18,99 zonder verzendkosten

Hoe kunt u dit boek kopen? Ga naar de pagina contact en laat een bericht met uw gegevens en vraag achter. Dan neem ik met u contact op om het verder af te handelen. 


Werk aan de Muur

Onderstaande getoonde schilderij kan via ‘Werk aan de Muur’ worden afgedrukt in verschillende formaten en op diverse materialen, zoals canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Via het gekozen schilderij wordt je vanzelf doorgelinkt naar de site ‘Werk aan de Muur”, waar je de verschillende mogelijkheden kan bekijken. Heb je een selectie gemaakt, dan kan de app “Werk aan de Muur” je helpen om te zien of het werk past in je interieur.