Integratieve- en/of creatieve coaching

Van klacht naar krachtFocussen op je kracht in plaats van op je klacht brengt je van overleven naar voluit leven. Je kunt niet veranderen wat je is overkomen, maar wel kiezen op welke manier je ermee om wilt gaan. Zo ontstaat speel-ruimte en groei. 

Goed dat je hier bent! Je hebt de eerste stap al gezet en dat is moedig! Jij bent hier niet voor niets. Misschien zoek je een luisterend oor of iemand om mee te sparren. Wat je ook zoekt, je bent welkom. 

Met de integratieve coaching helpt Rebekka je contact te maken met je eigen kwaliteiten, talenten en vermogens of deze te herstellen. Hierdoor kunnen klachten van fysieke, cognitieve of sociaal-emotionele aard worden aangepakt en opgelost. Binnen de Integratieve benadering wordt de mens gezien als één geheel: gedrag, emoties, denken, lichaam, zingeving en sociale omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Uiteindelijk gaat het erom dat jij weer grip hebt op jouw probleem en je eigen unieke vorm vindt om ermee om te gaan. 

Creatieve coaching behoort tot de mogelijkheden. Het is een krachtig middel om te komen tot verbinding (allereerst met jezelf), inzicht en herstel op een manier die je misschien niet verwacht. Het creëren van kunst is voor Rebekka een proces geweest om beter en bewuster naar mijzelf te kijken. Het heeft Rebekka dichter bij zichzelf gebracht, waardoor ze geleerd heeft om naar haar stem en gevoel te luisteren. Dit proces gunt Rebekka jou ook, om te ervaren. Je hoeft dus echt geen creatief talent te zijn, het creatieve werken is een middel om bij jouw diepe gevoelens, beleving, drijfveren  te komen en te leren begrijpen wie je bent.

Hoe gaat het in zijn werk?

Om eerst kennis te kunnen maken met elkaar, bied Rebekka kosteloos een kennismaking sessie aan. Tijdens deze kennismaking komt de hulpvraag aan bod. We bespreken wat het beste bij je past de creatieve coaching of de integratieve coaching of een combinatie van deze twee. Hierna zullen er minimaal 5 sessies volgen, waarin we in principe de de integratieve methodiek volgen. De kosten van het coachingstraject zijn tegen een gereduceerd tarief en onder bepaalde voorwaarden, aangezien Rebekka integratief coach in opleiding ben. 

Zet de 2e stap, door voor jezelf te kiezen en groei te willen ervaren. Download het intakeformulier en stuur deze naar het aangegeven emailadres onderaan het intakeformulier. Voor vragen kan ook het contactformulier ingevuld worden. 

Voel je welkom! 

Een hartelijke warme groet van mij, Rebekka.

Rebekka van Elsäcker | Waddinxveen