Integratieve- en/of creatieve coaching

Coaching voor wieIn principe voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Als jij je met vragen worstelt als, wie ben ik? Wie was ik? Wie wil ik zijn? Waarom ben ik zoals ik ben? Wat wil ik? Waarom doe ik zoals ik doe?

Maar ook als jij bijvoorbeeld één van de volgende vragen stelt:

 • Stel ik hoge eisen aan mezelf?
 • Ben ik perfectionistisch en wil ik alles heel goed doen?
 • ‘Moet’ ik veel van mezelf? 
 • Ben ik vaak gericht op een ander en cijfer ik mezelf weg?
 • Ben ik veel aan het piekeren?
 • Ga ik altijd maar door en neem ik geen tijd om tot rust te komen?
 • Durf ik geen hulp te vragen en zeg ik overal ‘ja’ op?
 • Denk ik stiekem weleens, ‘ik ben niet goed genoeg’?
 • Vind ik het lastig om keuzes te maken in mijn leven?
 • Maak ik hierdoor geen keuzes, waardoor alles hetzelfde blijft en zorgt dit voor een onrustig en ontevreden gevoel?
 • Kost mij dit veel energie?
 • Denk ik ook: nu is het genoeg geweest, ik wil het anders!

Goed dat je hier bent! Je hebt de eerste stap al gezet en dat is moedig! Jij bent hier niet voor niets. Misschien zoek je een luisterend oor of iemand om mee te sparren. Wat je ook zoekt, je bent welkom!

Met integratieve coaching helpt Rebekka je contact te maken met je eigen kwaliteiten, talenten en vermogens of deze te herstellen. Hierdoor kunnen klachten van fysieke, cognitieve of sociaal-emotionele aard worden aangepakt en opgelost. Binnen de integratieve benadering wordt de mens gezien als één geheel: gedrag, emoties, denken, lichaam, zingeving en sociale  omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar.  Uiteindelijk gaat het erom dat jij weer grip hebt op jouw probleem en je eigen unieke vorm vindt om ermee om te gaan. 

Creatieve coaching behoort tot de mogelijkheden. Het is een krachtig middel om te komen tot verbinding (allereerst met jezelf), inzicht en  herstel op een manier die je misschien niet verwacht. Het creeëren van kunst is voor Rebekka een proces geweest om beter en bewuster naar zichzelf te kijken. Het heeft Rebekka dichterbij zichzelf gebracht, waardoor ze geleerd heeft om naar haar stem en gevoel te luisteren. Dit proces gunt Rebekka jou ook om te ervaren.  Je hoeft dus echt geen creatief talent te zijn, het creatieve werken is een middel om bij jouw diepe gevoelens, beleving, drijfveren te komen en leren begrijpen wie jij bent. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

Om eerst kennis te kunnen maken met elkaar, biedt Rebekka kosteloos een kennismaking sessie aan. Tijdens deze kennismaking komt de hulpvraag aan bod. We bespreken wat het beste bij je past de creatieve coaching of de integratieve coaching of een combinatie van deze twee. Hierna zullen er minimaal 5 sessies volgen, waar we de integratieve methodiek volgen. De kosten van het coachingstraject zijn tegen een flink gereduceerd tarief en onder bepaalde voorwaarden, aangezien Rebekka integratief coach in opleiding is bij Groundwork Academy te Veenendaal. 

Zet de 2e stap, door voor jezelf te kiezen en groei te willen ervaren. Download het intakeformulier en stuur deze naar het aangegeven emailadres onderaan het intakeformulier. Voor vragen kan ook het contactformulier ingevuld worden. 

Voel je welkom! 

Een hartelijke warme groet van mij, Rebekka.

Rebekka van Elsäcker | Waddinxveen