Gepland: 9 september Wadcultureel – Kunst en Cultuurmarkt 2023

Op zaterdag 9 september 2023 van 10:30 – 16:00 uur sta ik voor de eerste keer achter een kraam bij de Kunst en Cultuurmarkt van Wadcultureel.

In deze kraam zal ik kleine schilderijen, mokken met mijn kunst, mijn boek “Kunst met een meerwaarde” etc. verkopen voor een kleinschalig project in Kenia, de “Kebene Family. De “Kebene Familiy” vangen straat- en weeskinderen op en geven een aantal van de meest hulpbehoevende kinderen een THUIS, waar zij de nodige liefde en zorg krijgen. Zij leven van giften en donaties. In november ‘23 hoop ik samen met 2 andere reisgenoten daar naar toe te gaan en wat zou het mooi zijn om een flink geldbedrag te kunnen overhandigen voor hun prachtige werk in Kenia.

Je kan kiezen uit bovenstaande mokken. Deze zijn genummerd van 1 t/m 4. Vul het formulier in en dan kan je aangeven hoeveel je er wilt bestellen en wanneer je ze komt ophalen. Eventueel kan dat ook mij thuis, maar dat kan je dan aangeven. Ze kunnen ook verzonden worden als pakket, maar dan komen de verzendkosten daar nog bij. Er is geen winstoogmerk, alle meerwaarde is voor het project “Kebene Family”.

Locatie: Zaterdag 9 september 10.30 – 16.00 uur Marktstraat in Waddinxveen
Van: 09/09/2023
Tot: 09/09/2023