Kunst met een meerwaarde…

Mijn schilderijen en tekeningen, die je hieronder ziet, worden uit mijn hand en hart gevormd. Naast mijn werk in de gezondheidszorg is dit een hele fijne manier om te ontspannen, te voelen en te verwoorden wat voorbij komt in het leven. Ik weet niet altijd van te voren wat er moet ontstaan, maar gedurende het schilderen ontstaat het schilderij. Mijn gevoel van dat moment laat ik neerdalen op en in het schilderdoek en zij geeft ook aan of het doek voltooid is. Soms is een schilderij binnen een dag gereed, maar soms duurt het ook een aantal weken of maanden.

Ik schilder voornamelijk abstract en werk met name met acrylverf. Met kleuren en geregeld met verschillende materialen, zoals cement, zand, papier, karton, vlas, knoopjes etc.. wordt het schilderij gevormd. Niet vaak, maar op het moment dat ik daar weer tot wordt verleid, ontstaan er ook met houtskool prachtige tekeningen. 

Het is kunst die jij mag zien vanuit jouw perspectief en jij mag voelen wat jou raakt. Wat jouw ogen zien is het beeld dat voor jou van toepassing is. Dat kan voor iedereen anders zijn.